Chocolate Dreams

Categorieën

Transfersheets

 

                                    WERKEN MET TRANSFERSHEETS

 

Chocolade transfer sheets zijn gemakkelijk in gebruik. Ze geven chocoladecreaties een professioneel uitziend eindproduct met een onderscheiden tintje. Hieronder wordt de basis beschreven voor het werken met chocolade transfer sheets, en laten wij u zien hoe u de sheets kunt gebruiken om taarten, cupcakes en bonbons te decoreren.

 

 

                                                       TAARTEN

Gebruikt u getempereerde chocolade voor het verkijgen van een mooi eindresultaat.

 

 

 

Meet u eerst de hoogte van de taart af met behulp van een liniaal. De omtrek kunt u gemakkelijk berekenen door een touwtje om de taart heen te spannen, en deze naderhand met een liniaal op te meten. Knip de transfersheet in de gewenste maat.

 

 

 

Smeer de getempereerde chocolade in een dun laagje over het transfervel, en strijk het glad met een paletmes.

 

 

 

Als de chocolade licht begint te stollen, maar nog soepel is snijd dan met een scherp mes de overtollige chocolade recht af om mooie randen te verkrijgen. Vouw de transfersheet om de taart heen, en plak deze aan de uiteinden vast met een stukje tape. Zet de taart ongeveer 25 minuten in de koeling om de chocolade helemaal te laten uitharden.

 

 

 

Haal de taart uit de koeling en maak het stukje tape los. Verwijder voorzichtig de plastic transfersheet. Garneer de taart met een mousse of botercreme voor een mooie afwerking.      

 

 

 

U kunt met de transfer sheets leuke chocoladecoraties maken om bovenop de cake te plaatsen. Snijd een smalle strip van een transfersheet af en bestrijk deze met een dun laagje getempereerde chocolade. Snijd de chocolade als hij licht begint te stollen, maar nog soepel is in de gewenste figuren. Bevestig de figuren met een toefje mousse / botercreme op de taart, voor een decoratieve touch.

 

 

 

 

                                                             BONBONS

 

Op bonbons kunt u een leuke decoratie aanbrengen met behulp van de transersheets. Knip de sheet in kleine vierkantjes. Haal de bonbons door de getempereerde chocolade en druk de vierkantjes zachtjes op de chocolade. Laat de chocolade eventjes uitharden en verwijder daarna de plastic strip.

 

 

 

 

                                                      DECORATIES MAKEN

 

U kunt natuurlijk ook zelf ieder gewenst figuur op het transfervel spuiten, en deze daarna als decoratie gebruiken op taarten, cakejes en desserts.   

 

 


HomeHome

Zoeken

Winkelwagen  

Uw winkelwagen bevat geen producten.

Nieuwe producten

Er zijn op dit moment geen nieuwe producten

Informatie Producten




Template prestashop - E-commerce Mag - Enseignes Publicitaires